Dej til amerikanske pandekager

Dejen til amerikanske pandekager er forskellig fra traditionelle pandekager – faktisk er den en del tykkere i konsistensen, men simpel at lave4 stk Æg

  • 2 ½ dl Kærnemælk
  • 2 dl Mælk
  • 6 spsk Olie
  • 300g Hvedemel (5 ½ dl)
  • 4 spsk Sukker
  • 1 tsk Salt
  • 4 tsk Bagepulver
  • Smør til stegning
  • Ahorn sirup som tilbehør

Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg sammen med en gaffel.

Bland indholdet af de to skåle og rør dejen jævn med en elpisker på laveste hastighed – sæt hastigheden op når alt mel er rørt i dejen.

Lad dejen hvile i minimum 20 min. Gerne længere.

Se her hvordan du steger dine amerikanske pandekager.

0 kommentarer til “Dej til amerikanske pandekager”

Skriv et svar