Peberrods sild

Peberrods sild er en dejlig variation med lidt bid i til frokostbordet. Almindelige marinerede sildefilter blandes ganske simpelt med lækker peberrods salt. Prøv det – du vil ikke fortryde.

  • 3 dl Græsk yoghurt
  • ½ spsk Frisk revet peberrod
  • 2 spsk Syltede rødbeder
  • ½ spsk Hakket æble
  • ½ spsk Hakket løg
  • 1 stk Hakket kogt æg
  • 1-2 stk Marinerede silde filet

Yoghurt og revet peberrod røres sammen i en skål. Lad det stå i ca. 30 min og trække. Smag til med salt og peber.

Skræl æble og løg. Hak begge dele fint. Skær rødbeder i små fine tern. Rødbede, løg og æble vendes i dressingen. Silde fileterne skæres i mundrette stykker og vendes ligeledes i dressingen. Pil og hak det afkølede æg og vend det forsigtigt i dressingen. Peberrods sildene er klar til servering.

Skriv et svar