Æbleskiver uden mælkeprodukter

Æbleskiver uden mælkeprodukter – til dem er laktose intolerant.

  • 2 dl Hvedemel
  • 2 tsk Sukker
  • ¼ tsk Salt
  • 4 spsk Æg
  • 2 dl Sojamælk
  • 1 tsk Kardemomme
  • Olie til at bage med

Hæld soja mælken i en skål. Kom sammenpiskede æg, salt, sukker og mel i – pisk dejen glat.

Lad det hvile i ca. 30 min.

Varm panden op til middel varme og kom ca.1 tsk fuld olie i hvert hul og fyld dej i. Bag dem til de er gyldne og vend dem ca. 1/3 først, bag lidt før du vender dem hele vejen rundt. Når de er gyldne lægges de i et ovnfast fad og bages færdig i ovnen ved 180 grader.

Serveres med flormelis og syltetøj.

Skriv et svar