Kokkene

profil_jimmiJimmi Jacobsen, redaktør og kok
Som ung havde han en ambition om at blive kok – i stedet endte han med at lave film og tv. Det er i hans hjerne, at ideen til madhjælp.dk er fostret, og så er det ham, der stiller alle de ”dumme” spørgsmål til værterne undervejs.

                             

 

profil_heidi

Heidi, slagter
Er uddannet slagter og desværre vort eneste kvindelige islæt her på kanalen. Til gengæld er hun superdygtig med en kniv, og faglærer for slagter-eleverne på Food College Aalborg.

 
 
 
 

profil_peter

Peter Nielsen, bager
Bager af guds nåde – hvad han ikke ved om mel er ikke værd at vide, hvilket bager-eleverne på Food College Aalborg nyder godt af.

 
 
 
 
 

profil_peterhenrichsen

Peter Henrichsen, kok
Uddannet kok og altid i godt humør – noget kokke-eleverne på Food College Aalborg sætter pris på.

 
 
 
 
 
 

profil_ccjCarl Christian Jensen, kok
Foruden at være kok er Carl Christian bidt af en IT virus, så han deler sin tid mellem at lære fremtidens kokke om mad, og supportere sine kollegaer på Food College Aalborg med IT.

 
 
 
 

Henning Barmer

Henning Barmer, kok
Har været underviser på Food College Aalborg i en menneskealder og kan vel, med rette, kaldes kokkenes kok. Hvis hans stemme skulle lyde bekendt, er det fordi han har deltaget i utallige radio udsendelser på P4.

 
 
 
 

Mikele Volpi

Mikele Volpi, italiensk kok
Mikele har taget turen fra opvasker til køkkenchef i en af landets bedste italienske restauranter San Giovanni – som halvt italiener og kok er Mikele et unikum, når det kommer til italiensk mad.

 
 
 
 

Claus Søgaard

Claus Søgaard, øl-brygger
Uddannet som både kok og tjener har Claus, efter mange år som restauratør, slået sig ned som indehaver af Søgaards Bryghus. Nu kan du så nyde hans enorme ølviden på madhjælp.dk

 
 
 
 

John Aslak

John, chokolader-mager
Er oprindeligt uddannet kok og tjener, men har kastet sin kærlighed på chokolade, og slår sine folder som ejer af Aalborg Chokoladen. Det er hans viden, du drager nytte af, når du ser indslagene om konfekt og chokolade.

 
 
 
 

Kristinn Kristinnson

Kristinn Kristinsson, konditor
Som uddannet bager og konditor og fungere Kristinn i det daglige som faglærer på Food College Aalborg – men Kristinn er så dygtig at han, på trods af sine Islandske aner, også er med på det danske kokkelandshold.

 
 
 
 

Mikael Christensen

Mikael Christensen, kok
Mikael er anerkendt, som en af danmarks bedste kokke og har skrevet flere kogebøger. I dag er han indehaver af Renomeet i Hals, men har tidligere været køkkenchef på bl.a. Svinkløv Badehotel og arbejdet sammen med navnkundige Ervin Lauterbach på Saison.

 
 
 

Tonny Kristensen

Tonny Kristensen, kok
Tonny er en haj til fisk! Foruden at være restauratør i sin egen restaurant Snerlen i Strandby, udvikler og producere han fiskeretter for Skagenfood.dk.

 
 
 
 
 

Anders Hestbek

Anders Hestbek, fotograf
Fiskeren fra Fanø har skiftet stang og net ud med kamera og redigeringsmaskine som FTP elev. Derudover er han en fantastisk musiker – tjek hans myspace profil.

 
 
 
 

Anders Skotlander

Anders Skotlander, producer
Som overordnet executive producer er Anders altid i hopla i køkkenet når optagelserne starter og de gastronomiske tryllerier sker for øjnene af det rullende kamera. Anders er i øvrigt også stemmen du hører stille spørgsmål engang i mellem.

0 kommentarer til “Kokkene”

  1. Jeg ser og hører, at Heidi siger at man kun kan få en stegeskorpe på frikadellerne hvis de steges i rigeligt med fedtstof. — sikke da noget sludder og vrøvl af demensioner. Jeg ovnsteger mine frikadeller omkring 18 til 20 min. ved 180 gr. vendes når der er 5-6 min tilbage, og de får den dejligste stegeskorpe du kan tænke dig, og får de et par minutter mere ved 200 gr.kan jeg yderligere tilføje tykkere og sprødere brune stegeskorpe. Helt uden andet fedtstof end det der er i kødet. Så sikke da noget vrøvl Heidi der siger.

Skriv et svar