Ristet Torskerogn med stegte kartofler og tomatmayonaise.

Torskerogn. De fleste har prøvet dåseversionen men gør dig selv den tjeneste at prøve et par friskkogte torskerognsbukser ristet på panden. I denne version serveret med ristede kartofler og tomat mayonaise – det smager fremragende.

  • 400g Torskerogn buks, Kogt
  • 4 stk Soltørrede tomater
  • 4 spsk Majonaise
  • 2 spsk Bredbladet persille
  • ½ stk Citron
  • 2 spsk Smør
  • 400g Kartofler
  • 2 spsk Olie

Tomat mayonnaise: Hak tomaterne helt fint og rør dem med mayonnaise og finthakket persille. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.

Kartofler: Skrub kartoflerne godt. Kog kartoflerne næsten møre og lad dem afkøle og skær dem i både eller tern — bland lidt hakket persille ved. Varm olien godt op på en pande, kom kartoflerne på og rist dem sprøde, møre og gyldne. Krydr med salt og peber undervejs.

Torskerogn: De kogte og afkølede torskerognsbukser (se film: Kogt torskerognsbuks) skæres i tykke skiver og ristes gyldne i smør eller olie.

Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen

0 kommentarer til “Ristet Torskerogn med stegte kartofler og tomatmayonaise.”

  1. You actually make it seem so easy with your presentation
    but I find this matter to be actually something
    that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
    I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Skriv et svar