Ristet Torskerogn med stegte kartofler og tomatmayonaise.


Torskerogn. De fleste har prøvet dåseversionen men gør dig selv den tjeneste at prøve et par friskkogte torskerognsbukser ristet på panden. I denne version serveret med ristede kartofler og tomat mayonaise – det smager fremragende.

  • 400g Torskerogn buks, Kogt
  • 4 stk Soltørrede tomater
  • 4 spsk Majonaise
  • 2 spsk Bredbladet persille
  • ½ stk Citron
  • 2 spsk Smør
  • 400g Kartofler
  • 2 spsk Olie

Tomat mayonnaise: Hak tomaterne helt fint og rør dem med mayonnaise og finthakket persille. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.

Kartofler: Skrub kartoflerne godt. Kog kartoflerne næsten møre og lad dem afkøle og skær dem i både eller tern — bland lidt hakket persille ved. Varm olien godt op på en pande, kom kartoflerne på og rist dem sprøde, møre og gyldne. Krydr med salt og peber undervejs.

Torskerogn: De kogte og afkølede torskerognsbukser (se film: Kogt torskerognsbuks) skæres i tykke skiver og ristes gyldne i smør eller olie.

Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen

One response to “Ristet Torskerogn med stegte kartofler og tomatmayonaise.

  1. You actually make it seem so easy with your presentation
    but I find this matter to be actually something
    that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
    I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s