Fyld til tarteletter


Tarteletter med kylling og asparges — kan det blive mere dansk? Se her hvordan du laver hjemmelavet fyld.

4 stk Tarteletter

Bouillon

  • 4 dl Kogende vand el. kyllingefond
  • 1 stk Kylling terning

Opbagning

  • 50g Smør
  • 2 spsk Hvedemel
  • ½ dl Aspargesvand

Fyld

  • 250g Aspargessnitter
  • 100g Kylling kød i tern

Bouillon: Følg opskrift på pakke eller flaske.

Opbagning: smør smeltes i en gryde. Mel tilsættes og røres godt ud i smørret – der må ikke være klumper. Bouillon tilsættes og der røres godt igennem – lad sovsen koge godt igennem.

Asparges og kyllingkød tilsættes og det hele varmes godt igennem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s