Roastbeef stegt på pande

Roastbeef til middag eller frokost med remulade og peberrodssalat smager rigtigt godt. Slagteren viser her hvordan du ved at forkoge roastbeefen, kan gøre den helt perfekt rød indeni.

Find en gryde frem der er stor nok til roastbeefen. Fyld gryden med vand. Når vandet koger kommes roastbeeren i og koges ved svag varme i ca. 15 min. Fordelen ved at koge den er, at den ikke svinder så meget.

Varm en stegepande op med fedstof — den skal være god hed. Krdder stegen med salt og peber og kom den på den varme pande. Brun den på alle sider. Stik stege termometer ind til midten af stegen – når den står på 55-60 grader tages den af. Husk at stegen faktisk steger videre når den tages af panden. Pakkes den ind i stanniol stiger temperaturen med ca. 10 grader. Derfor kan det anbefales, kun dække den til med et viskestykke. Lad den hvile i ca. 20 min.

Rød steg: 55 grader
Rosa steg: 58-60 grader.

Tag snoren af og skær den i tynde skiver og server.

Skriv et svar