Til stegt kalkun hører der “stuffing” eller på dansk, fyld. Denne udgave er en traditionel Thanksgiving stuffing som amerikanerne bruger.
- 250g Hvidt brød
- 125g Blødt smør
- 1-2 fed Hvidløg
- 1 stk Hakket løg
- 1 bt Hakket timian
- 1 bt Hakket persille
- 1 stk Hakket æble
- 1 knivspids Muskatnød
Lad smørret stå ude, så det bliver lidt blødt.
Brødet behøver ikke være frisk – tvært i mod er det en fordel hvis brødet er minimum en dag gammel. Skær det over og pil/skrab krummen ud af brødet op i en skål. Skorpen skal ikke bruges.
Brødet blandes godt sammen med presset hvidløg, hakket løg, timian, persille, æble. Riv en smule muskatnød i.
Smuldrer smørret i og mas/rør blandingen sammen. Krydder med salt og peber.
Fyldet fyldes i Kalkunen – god fornøjelse.