Fyld til kalkun – stuffing

Til stegt kalkun hører der “stuffing” eller på dansk, fyld. Denne udgave er en traditionel Thanksgiving stuffing som amerikanerne bruger.

  • 250g Hvidt brød
  • 125g Blødt smør
  • 1-2 fed Hvidløg
  • 1 stk Hakket løg
  • 1 bt Hakket timian
  • 1 bt Hakket persille
  • 1 stk Hakket æble
  • 1 knivspids Muskatnød

Lad smørret stå ude, så det bliver lidt blødt.

Brødet behøver ikke være frisk – tvært i mod er det en fordel hvis brødet er minimum en dag gammel. Skær det over og pil/skrab krummen ud af brødet op i en skål. Skorpen skal ikke bruges.

Brødet blandes godt sammen med presset hvidløg, hakket løg, timian, persille, æble. Riv en smule muskatnød i.

Smuldrer smørret i og mas/rør blandingen sammen. Krydder med salt og peber.

Fyldet fyldes i Kalkunen – god fornøjelse.

Skriv et svar