Kirsebær sovs


Ingen Ris a la Mande uden kirsebær sovs. Se her hvordan du laver en lækker en af slagsen fra bunden.

  • 4 dl Syltede kirsebær med saft
  • 2-4 tsk Sukker
  • ½ stk Citron
  • 5-7 cm Hel kanel
  • 3 spsk Maizena mel

Kirsebær med saft hældes i gryden.

Citronen skrælles og kernerne fjernes. Skær den i skiver og læg dem i gryden med bærrene. Sukker og kanelstykke tilsættes og gryden varmes op til kogepunktet. Skru ned og lad simre i ca. 5 min. Smag til med sukker.

Citronstykkerne fjernes. Maizena mel røres op med en smule kold vand og sovsen jævnes til den ønskede konsistens — lad sovsen køle lidt af og server den lun.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s