Er der noget mere ærgerligt end at købe en god bøf og så stege den for tør eller rød? Se videoen og find ud af hvordan du kan stege den, så den bliver lige præcis, som du vil have den.
Smør bøffen med lidt olie og krydder med salt og peber. Kom olie på panden og varm den op. Først når panden er varm kommes bøffen på. Mærk på bøffen undervejs.
Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit fingeraftryk bliver hængende i kødet.
Medium: Dit fingeraftryk møder modstand og kødet springer tilbage. Et andet tegn er, at kødsaften begynder at sive i gennem overfladen.
Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles som en madras — den springer tilbage.
Når bøffen har fået det den skal så lad den hvile i ca. 5 min. før den spises. Så bliver nydelsen større. Bonusinfo; når den er færdig med at hvile, kan du bruge saften i saucen.
Burde du ikke skære dem over så vi kan se resultatet? At du stikker fingeren ned i kødet viser ikke meget for enden af skærmen..