Steg din bøf helt perfekt


Er der noget mere ærgerligt end at købe en god bøf og så stege den for tør eller rød? Se videoen og find ud af hvordan du kan stege den, så den bliver lige præcis, som du vil have den.

Smør bøffen med lidt olie og krydder med salt og peber. Kom olie på panden og varm den op. Først når panden er varm kommes bøffen på. Mærk på bøffen undervejs.

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand og kødet springer tilbage. Et andet tegn er, at kødsaften begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den hvile i ca. 5 min. før den spises. Så bliver nydelsen større. Bonusinfo; når den er færdig med at hvile, kan du bruge saften i saucen.

One response to “Steg din bøf helt perfekt

  1. Burde du ikke skære dem over så vi kan se resultatet? At du stikker fingeren ned i kødet viser ikke meget for enden af skærmen..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s