Amerikanske pandekager (stegning)


Den amerikanske fætter i pandekagefamilien er mindre, tykkere og serveres med ahorn sirup til – prøv den til brunch med bacon og små sprødstegte pølser til.

  • 1 portion Pandekagedej
  • Smør til stegning

Varm panden op til middel varme. Når panden er varm lægges en klat smør på, og dejen hældes på panden — ca. ½ dl.

Når der begynder at danne sig huller i dejen, og dejen ser mat ud vendes pandekagen. Brunes færdig på den anden side. Pas på at panden ikke bliver for varm. Hvis den gør det, bliver pandekagerne brændt før de bliver færdige.

Se her hvordan du laver en lækker dej til amerikanske pandekager.

One response to “Amerikanske pandekager (stegning)

  1. Pingback: Dej til amerikanske pandekager | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s