Crepes Suzettes (stegning)


At stege Crepe Suzettes kræver lidt finesse og håndelag fordi dejen er meget tynd og pandekagerne let går i stykker. Derfor kan det anbefales, at se dette indslag. Så er du godt forberedt.

  • 1 portion Crepe Suzettes dej
  • Smør til stegning

Kom dejen i en kande. Panden varmes op og der smeltes en klat smør. Hold panden en anelse skråt mod dig selv og hæld dejen på i en lind stråle og fordel den jævnt over panden ved at dreje den.

Når pandekagen er lækker lys brun, vendes den og brunes på den anden side – stegetiden er ca. 1-2 min. Husk at en crepe Suzettes skal være så tynd som muligt.

Husk at se opskrift på Crepes Suzettes dej og flambering af Crepes Suzettes.

2 responses to “Crepes Suzettes (stegning)

  1. Pingback: Crepe Suzettes (Flambering) | Madhjælp·

  2. Pingback: Crepes Suzettes dej | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s