Crepes Suzettes (stegning)

At stege Crepe Suzettes kræver lidt finesse og håndelag fordi dejen er meget tynd og pandekagerne let går i stykker. Derfor kan det anbefales, at se dette indslag. Så er du godt forberedt.

  • 1 portion Crepe Suzettes dej
  • Smør til stegning

Kom dejen i en kande. Panden varmes op og der smeltes en klat smør. Hold panden en anelse skråt mod dig selv og hæld dejen på i en lind stråle og fordel den jævnt over panden ved at dreje den.

Når pandekagen er lækker lys brun, vendes den og brunes på den anden side – stegetiden er ca. 1-2 min. Husk at en crepe Suzettes skal være så tynd som muligt.

Husk at se opskrift på Crepes Suzettes dej og flambering af Crepes Suzettes.

0 kommentarer til “Crepes Suzettes (stegning)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *