Farinmarineret laks


Farinmarineret laks er en afart af graved laks. Den er supernem at lave – 5 min. forberedelse og så passer den sig selv i køleskabet. Perfekt til frokostbordet.

  • ½ side Fersk laks
  • En sjat Cognac
  • ½ pakke Brun farin
  • 50g Salt pr. kg. fisk
  • Peber

Start med at salte laksestykket på hele kødsiden og kværn peber hen over. Her efter dækkes hele kød siden med brun farin. Stænk farinen med cognac.

Skal stå i køleskabet dækket med husholdningsfilm i 2 dage. Vend den af og til.

Serveringsforslag: Skær laksen ud i supertynde skiver og server groft brød til, sennepsdressing og evt lidt grøn salat til.

Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s