Muslinger kvalitet og klargøring


Inden du går i gang med at lave mad med rå muslinger giver fiskekok Tonny Kristensen dig her nogle gode tip. Hvad skal du se efter og være opmærksom på, inden du bruger friskefangede muslinger?

Friske muslinger skal dufte af frisk hav og være levende når de tilberedes.

Bank hver enkelt musling let på en kant. Hvis den på forhånd er åben, skal den lukke sig. Hvis den på forhånd er lukket — skal den åbne sig. Hvis ikke den gør det skal den kasseres.
Det samme gælder hvis muslingerne er flækkede eller gået i stykker – smid dem ud.

Skyl muslingerne grundigt og de er klar til at lave mad af.

Information er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
Råvare er leveret af Skagenfood.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s