Grønlangkål


Der er store forskelle på hvordan grønlangkål bliver lavet rundt omkring i landet. I dette indslag laver vi Vendsysselske grønlangkål.

  • 1 pk Grønlangkål, frossen
  • 1 dl Piskefløde
  • 20g Smør
  • 20g Svinefedt
  • 10-20g Sukker
  • Salt
  • Peber

Fedtstof smeltes i en gryde og det optøet og hakket grønkål tilsættes og varmes godt igennem.

Fløden tilsættes lidt af gangen til den ønskede konsistens er opnået. Grønlangkålen sødes med sukker efter behov og der smages til med salt og peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s