Flødestuvet spinat

Som tilbehør til skinke eller andet kød er flødestuvet spinat uovertruffen. Se her hvordan det laves med rigtig fløde.

  • 200g Spinat
  • ¼ dl Fløde
  • Knivspids Revet muskat nød
  • Salt
  • Smør til stegning

Spinaten skal skylles grundig – så evt. jord kommer af.

Smør smeltes i en gryde. Spinaten kommes i og brunes til den falder sammen – den fylder kun ca. halvdelen når den er færdig. Hæld fløden på lidt af gangen og lad det koge ind til den bliver tykkere. Kom muskat nød i og smag til med salt.

3 kommentarer til “Flødestuvet spinat”

  1. Gday! I’m about to start my own blog and was wondering if you know where the best place to buy a website url is? I’m not even sure if that’s what its called? (I’m new to this) I’m referring to “http://madhjaelp.dk/2013/01/16/flodestuvet-spinat/”. How do I go about getting one of these for the website I’m creating?

    Thanks a lot

Skriv et svar