Østers i baconsvøb


Østers svøbt i bacon og stegt og garneret med en æble og peberrod – begynder din mund at løbe i vand? Se indslaget og prøv det selv.

  • 12 stk Østers
  • ½ stk Æble
  • 12 skiver Bacon
  • 10g Revet peberrod el. wasabi

Østers åbnes og skæres fri.

Hver enkelt østers rulles ind i en baconskive og steges på en brandvarm pande i ca. 1-2 min. Husk at vende stykkerne, rundt så baconen bliver stegt over det hele.

Skær æblet i fine tern. Du behøver ikke skrælle det.

Muslingen skæres halvt igennem og lægges tilbage i sin skal. Skallen anrettes på serveringstallerken og garneres med æblestykker og revet peberrod. Wasabi kan evt. erstatte peberrod.

Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Film produktion: http://www.oscarfilm.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s