Traditionel østers med citron

Har du aldrig prøvet østers? Her er den perfekte guide, til hvordan man gør – nu er der ingen undskyldninger.

  • Du skal bruge
  • 1 stk. Fustage med friske østers
  • 2-3 citroner

Der beregnes altid 6 eller 12 stk. pr. person. Østers skal dufte af frisk hav. Hvis ikke de gør det -smid dem ud.

De åbnes ved at bruge en østerskniv. Find en åbning og stik kniven. Der vrides og østersene tvinges åben. Kødet løsnes.

Anret østersene på et fad eller en stor tallerken med citronbåde. Dryp østersene med citronsaft og spis dem lige ud af skallen.

Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Film produktion: http://www.oscarfilm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *