Traditionel østers med citron


Har du aldrig prøvet østers? Her er den perfekte guide, til hvordan man gør – nu er der ingen undskyldninger.

  • Du skal bruge
  • 1 stk. Fustage med friske østers
  • 2-3 citroner

Der beregnes altid 6 eller 12 stk. pr. person. Østers skal dufte af frisk hav. Hvis ikke de gør det -smid dem ud.

De åbnes ved at bruge en østerskniv. Find en åbning og stik kniven. Der vrides og østersene tvinges åben. Kødet løsnes.

Anret østersene på et fad eller en stor tallerken med citronbåde. Dryp østersene med citronsaft og spis dem lige ud af skallen.

Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Film produktion: http://www.oscarfilm.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s