Æbleflæsk

Friske danske æbler og løg stegt sammen, serveres med stegt flæsk og groft rugbrød. Det smager fantastisk og er enkelt at lave.

  • 4 stk Madæbler
  • 2 stk Store løg
  • 3-4 kviste Frisk timian
  • 1-2 spsk Honning

Æblerne vaskes og skæres i kvarte. Skær kernehuset, blomst og stilk væk. Skær æblerne i fileter – ikke for tykke.

Løgene skrælles og skæres i tynde både.

Steg æble og løg i noget af fedtet fra flæsket. Løgene kommes på først og steges ved middelvarme til de er gennemsigtige.

Timian blandes i løgene og æblerne kommes ved. Lad det simre i ca. 5 min. Æblerne må ikke blive splattet. Lige før servering smager du til med honning. Pynt med et par timian kviste.

0 kommentarer til “Æbleflæsk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *