Æbleflæsk


Friske danske æbler og løg stegt sammen, serveres med stegt flæsk og groft rugbrød. Det smager fantastisk og er enkelt at lave.

  • 4 stk Madæbler
  • 2 stk Store løg
  • 3-4 kviste Frisk timian
  • 1-2 spsk Honning

Æblerne vaskes og skæres i kvarte. Skær kernehuset, blomst og stilk væk. Skær æblerne i fileter – ikke for tykke.

Løgene skrælles og skæres i tynde både.

Steg æble og løg i noget af fedtet fra flæsket. Løgene kommes på først og steges ved middelvarme til de er gennemsigtige.

Timian blandes i løgene og æblerne kommes ved. Lad det simre i ca. 5 min. Æblerne må ikke blive splattet. Lige før servering smager du til med honning. Pynt med et par timian kviste.

One response to “Æbleflæsk

  1. Pingback: Stegt flæsk på pande | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s