Hjemmelavet ribbensteg


Uanset om du servere ribbensteg til frokost eller som middagsmad, hører der rødkål med. Se her hvordan du steger den — med garanti for sprød svær.

Sprød svær. Med en skarp kniv eller hobby kniv ridser du sværen — helt ned i fedet men ikke ned i kødet. Er den allerede ridset fra butikken. Buk enderne sammen på stegen og kig efter om den er ridset helt igennem og ned i fedtet.

Gnid sværen ind i salt og sørg for at det kommer godt ned i mellem sværene. Et tip der øger chancerne, for sprød svær er, at vælge den steg der har mest fedt under sværen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s