Sådan udskærer du flæskesteg


Har du ikke prøvet at udskære en kam- eller flæskesteg før, bør du se dette indslag. Heidi, vor dygtige slagter, giver dig to muligheder at skære den ud på.

Metode 1

Stegen skæres i skiver med svær. Til middag anbefales 2 svær på en skive — til frokost 1 svær.

Metode 2

Hele sværen skæres af og evt. ben fjernes. Stegen skæres i skiver. Sværen skæres ud og lægges ved siden af. Fordelen ved denne metode er, at du selv kan bestemme præcist hvor tykke skiverne skal være og det er nemmere at skære stegen ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s