Forberedelse til rullepølse


Rullepølse med løg, sennep og rødbeder smager jo forrygende. Det er ikke svært at leve en rullepølse det kræver bare noget forberedelse. Her viser vi hvordan slaget gøres klar.

Klargøring af slag

Sværen skal af. Læg slaget med sværen mod skærebrættet og skær langs med sværen. Rul kødet op og væk fra dig efterhånden som den skæres fri. Smid sværen væk.

Skær evt. ribben af (kan bruges som barbecue ben). Skær desuden de bruskstykker væk der måtte være tilbage. Fedtkanter skæres væk. På kød siden sidder der i midten en stor sene og noget fedt som skal væk. Skær et hul i senen og træk den af med hånden.

Sørg for at slaget er nogenlunde lige tyk over det hele og har en pæn form. Det gør det nemmer at rulle slaget sammen til sidst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s