Hjemmelavet surdej til rugbrød


Et godt rugbrød kræver surdej – se her hvordan du enkelt og nemt laver den.

  • 4 spsk Rugmel
  • 4 spsk Kærnemælk

Rugmel og kærnemælk blandes sammen i en skål.

Put surdejen i en pose eller plastikboks og sæt den i køleskabet i en uge – så er den klar til brug.

Når du har blandet den i en dej og æltet den godt ind tager du, inden du former brødet, en tilsvarende klump fra og gemmer til næste gang til du skal bage. Hvis du sørger for at holde den under låg, kan den holde i årvis.

One response to “Hjemmelavet surdej til rugbrød

  1. Pingback: Hjemmebagt rugbrød | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s