Sådan steger du pandekager


At stege pandekager er en hyggesag, og vi har lavet en lille film, der viser dig, hvordan du gør – god fornøjelse.

  • 1 portion Pandekagedej
  • Smør til stegning.

Hæld dejen over i en kande. Smørret skæres i ud i tern. Sæt ovnen på 50 grader.

Varm panden godt op – kom smør på og lad det smeltet. Hæld dejen på i en lind stråle og fordel det over hele panden. Når pandekagen begynder, at se tør og mat ud på den side der vender op mod dig, er den ved at være klar til at blive vendt. Løft evt. en flig – er den gylden og lækker vendes den med paletkniven. Brun den på den anden side og læg den på en tallerken eller fad. Kom tallerken/fad i ovnen så de kan holder sig varme. Pas i øvrigt på at panden ikke bliver for varm

Processen gentages – lige indtil der ikke er mere dej.

Se også filmen: Traditionel pandekage dej.

One response to “Sådan steger du pandekager

  1. Pingback: Pandekage dej | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s