Sådan udskæres kalkunen


Lær at udskære, eller tranchere som det hedder, din stegte kalkun i pæne stykker – så skal dine gæster ikke døje med at få fedtede finger.

Skær opbindingssnoren af.

Fyld: Fyldet tages ud af skroget med en ske. Læg det i midten af serveringsfadet i en stribe.

Lår: Start med at skære begge lår af. Læg et snit ned mellem lår og bryst og tryk låret ud efter så kan du se hvor låret sidder fast — bræk eller brug kniven til at løsne låret helt fra fuglen. Du har nu lår og overlår i et stykke. Disse deles i to ved, at skære ned igennem midten i det V som overlår og lår danner. Overlåret deles i to ved at skære langs med lårbensknoglen

Bryst stykker: Læg kalkunen på ryggen og snit ned langs brystbenet og skær brystet frit ved at skære langs med ribbenene.

Læg brystet på skærebrættet med skinsiden opad og skær det i ca. 2-3 cm tykke skiver.

Kødstykkerne arrangeres på serveringsfadet rundt om fyldet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s