En hjemmelavet karrysalat smager ganske enkelt meget bedre, end dem man køber – og så er det faktisk ganske enkelt at lave. Sildene har du jo i forvejen!
- 2-3stk Marinerede silde fileter
- 2 tsk Hakket løg
- 4 tsk Hakket æble
- 1 spsk Majonæse
- 1-2 spsk Karrypulver eller pasta
- 2 spsk Flødeskum
- 1 stk Hakket æg
Karry sildene skal trække i minimum 2 timer, men du kan med fordel, lave dem dagen før gæsterne kommer.
Kog et æg hårdkogt og lad det køle af.
Løg pilles og hakkes fint. Æblet skrælles og hakkes fint.
Mayonaise og karry røres sammen i en skål, og de hakkede løg og æbler vendes i. Fløden piskes til en let skum og vendes i mayonaisen.
Tør sildefileterne af for lage og skær dem i mundrette stykker. Vend sildestykkerne i dressingen. Pil ægget og hak det – vend det forsigtigt i blandingen. Serveres med friskbagt rugbrød