Stenbiderrogn regnes for at være en forårsbebuder. Det er en simpel men lækker spise og det nemmeste i verden at tilberede.
- 400g Renset stenbiderrogn
- 1 stk Finthakket rødløg
- 1 dusk Dild el. persille
Avokado creme
- 2 stk Avokado
- 2 dl Creme fraiche 18%
- Citronsaft til at smage til med.
- Salt
- peber
Rens stenbiderrognen – se evt videofilmen: Stenbiderrogn – sådan renser du den selv
Opbevar det køligt indtil servering.
Lav Blinis. Se filmen: Kartoffelblinis
Avokadocreme: Befri avokadoerne for skal og sten og mos kødet rigtig godt. Rør cremefraichen (18 %) med avokado og smag til med citronsaft, salt og peber.
Hak rødløg fint.
Anret 3 blinis på hver tallerken og læg en skefuld rogn på hver. Drys med finthakket rødløg. I midten placeres en skefuld avokadocreme. Drys hele herligheden med finthakket dild eller persille.
Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
0 kommentarer til “Stenbiderrogn med Blinis og Avokadocreme”