Stenbiderrogn med Blinis og Avokadocreme

Stenbiderrogn regnes for at være en forårsbebuder. Det er en simpel men lækker spise og det nemmeste i verden at tilberede.

  • 400g Renset stenbiderrogn
  • 1 stk Finthakket rødløg
  • 1 dusk Dild el. persille

Avokado creme

  • 2 stk Avokado
  • 2 dl Creme fraiche 18%
  • Citronsaft til at smage til med.
  • Salt
  • peber

Rens stenbiderrognen – se evt videofilmen: Stenbiderrogn – sådan renser du den selv

Opbevar det køligt indtil servering.

Lav Blinis. Se filmen: Kartoffelblinis

Avokadocreme: Befri avokadoerne for skal og sten og mos kødet rigtig godt. Rør cremefraichen (18 %) med avokado og smag til med citronsaft, salt og peber.

Hak rødløg fint.

Anret 3 blinis på hver tallerken og læg en skefuld rogn på hver. Drys med finthakket rødløg. I midten placeres en skefuld avokadocreme. Drys hele herligheden med finthakket dild eller persille.

Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen

0 kommentarer til “Stenbiderrogn med Blinis og Avokadocreme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *