Stenbiderrogn med Blinis og Avokadocreme


Stenbiderrogn regnes for at være en forårsbebuder. Det er en simpel men lækker spise og det nemmeste i verden at tilberede.

  • 400g Renset stenbiderrogn
  • 1 stk Finthakket rødløg
  • 1 dusk Dild el. persille

Avokado creme

  • 2 stk Avokado
  • 2 dl Creme fraiche 18%
  • Citronsaft til at smage til med.
  • Salt
  • peber

Rens stenbiderrognen – se evt videofilmen: Stenbiderrogn – sådan renser du den selv

Opbevar det køligt indtil servering.

Lav Blinis. Se filmen: Kartoffelblinis

Avokadocreme: Befri avokadoerne for skal og sten og mos kødet rigtig godt. Rør cremefraichen (18 %) med avokado og smag til med citronsaft, salt og peber.

Hak rødløg fint.

Anret 3 blinis på hver tallerken og læg en skefuld rogn på hver. Drys med finthakket rødløg. I midten placeres en skefuld avokadocreme. Drys hele herligheden med finthakket dild eller persille.

Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen

2 responses to “Stenbiderrogn med Blinis og Avokadocreme

  1. Pingback: Lækre kartoffelblinis | Madhjælp·

  2. Pingback: Stenbiderrogn – sådan renser du den selv | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s