Stegte bløde løg


Stegte løg til mørbradbøf – uhmmm. Se her hvordan du steger dem lige tilpas og gør dem eventuelt ekstra lækre med lidt timian.

  • 4 stk Løg — alm. str.
  • 5-10g Sukker el. honning
  • 25g Smør til stegning
  • 1 kvist Timian
  • 1 tsk Kold kaffe

Pil og hak løg. Skær dem i ringe. Se evt. video om at hakke løg.

Panden varmes op og der kommes smør på. Når smørret er bruset af kommes løgene på. Drys med en smule sukker eller honning og lad det hele simre på panden til de er blevet lysebrune.

For at gøre farven ekstra lækker kan der i starten tilsættes en teske fuld kold kaffe.

Se hvordan du piller løg. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s