Stegte champignon


Se i dette indslag hvordan du laver stegte champignon som tilbehør til din leverpostej eller bøf.

  • 250g Champignon
  • 30g smør til stegning

Skær roden af og rens champignon for jord. Sørg for ikke at få vand i lamellerne – de suger det til sig.

Skær dem i skiver eller kvarte. Varm panden op og kom fedtstof på. Når fedtstoffet er bruset af kommes champignon på panden og steges i 5-7 min. Trick: lad være røre panden i nogle minutter så undgår du at champignon safter.

Kom ikke for mange champignon på pande af gangen så kan der komme så meget væske at det koger. Steg dem i stedet over flere omgange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s