Lækker hjemmelavet agurkesalat


Se her hvordan du laver hjemmelavet agurkesalat til kylling, pølser, hotdogs og andre lækkerier.

  • 1-2 agurk
  • 1 kapsel med atamon
  • 1 portion syltelage

Skær agurken i tynde skiver med en mandolin eller andet værktøj der kan skære tynde skiver. Hvis de er over 2 mm anbefales det, at salte dem først. Lad dem trække ca. 15 min. og skyl saltet af under rindende vand. Saltningen gør agurkerne mere sprøde.

Syltetøjsglas og låg skylles med atamon.

Kom agurkeskiverne i glas og hæld den afkølede lage over. Sæt glas i vasken og hæld kogende vand over. Det forsegler låget.

Lad dem trække i glasset mindst 24 timer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s