Hjemmelavet remoulade


En hjemmelavet remoulade til den nystegte fiskefilet – det er guf. Rør den sammen på få minutter og imponer dine frokostgæster.

  • 2 spsk Mayonaise
  • 1 spsk Flødeskum
  • 1 spsk Syltet agurk
  • 1/3 spsk Fint hakket kapers
  • 1 spsk Fint hakket løg
  • 1 tsk Sennep

Pisk fløde til et let skum.

Den syltede agurk, kapers og løg hakkes fint og blandes med mayonaise i en skål. Vend flødeskum forsigtigt i og remuladen er klar.

Den syltede agurk kan udskiftes med cornichon – den er mere syrlig. Ligeledes kan du selv vælge hvilken type kapers du bedst kan lide og bruge dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s