Frikadelle stegning


Steg dine frikadeller helt perfekt — Heidi viser dig hvordan.

  • 600g frikadellefars
  • Fedstoft til stegning

Her kommer hemmeligheden: Frikadeller skal steges i rigeligt fedtstof, det giver den lækre brune stegeskorpe. Du behøver ikke være fedtforskrækket — frikadellerne optager ikke noget af stegefedtet under stegningen. Du kan bruge olie, margarine eller smør — men det allerbedste resultat er stegning i svinefedt.

Varm panden op – medium varme. Hvis du bruger smør eller margarine så lad det bruse af.

Dyp en ske i vand og tage en skefuld fars og form den i hånden – læg den på panden. Kom en skefuld fedtstof hen over den. Sørg for at frikadellerne har samme størrelse. Fyld panden op med fridakdeller. De skal have ca. 5 min på hver side, men skal gerne vendes flere gange undervejs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s