Hjemmelavet pasta dej med æg


Pasta er på alle måder nem at have med at gøre – selv det at lave dejen er enkelt og nemt. Se her hvordan.

  • 1 stk Æg
  • 100g Durum hvede
  • 1 sjat Oliven olie
  • Hvedemel — til æltning

Ægget slås ud i en skål og melet hældes i lidt af gangen mens der røres rundt. Når dejen har samlet sig drysses der lidt hvedemel på bordet og dejen æltes godt igennem.

Kom dejen i en skål og lad den trækker et par timer i køleskab. Tag den ud ca. 45 min før brug så den får stue temperatur.

2 responses to “Hjemmelavet pasta dej med æg

  1. Pingback: Pastadej – sådan udruller du den | Madhjælp·

  2. Pingback: Pasta med fire oste | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s