Pastadej – sådan udruller du den


Frisk hjemmelavet pasta er virkeligt lækkert – det skal bare rulles ud først.

Tag dejen ud af køleskab ca. 45 min før den skal rulles.

Skær dejen i mindre stykker og tryk den flad med hånden.

Indstil maskinen på den tykkeste tykkelse og kør dejen igennem 4-5 gange i stadig tyndere tykkelse. Efter hver gennemkørsel vendes dejstykket i mel.

Når dejen har opnået den rigtige tykkelse skiftes valsen til den ønskede pasta type. Når pastaen kommer ud af maskinen skal den lægge i mel. Tag den op af melet og lad den tørre nogle timer og den er klar til brug.

Vært Mikele Volpi, Restaurant San Giovanni

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s