Frikadellefars


En god fars giver gode frikadeller — så simpelt er det. Denne opskrift er som vor mormor lavede den.

  • 500g Hakket gris, kalv eller flæsk
  • 1 stk Løg — hakket eller revet
  • ½ dl Mælk
  • 125g Hvedemel
  • 1 stk Æg
  • 2 tsk Salt
  • Peber

Kødet røres sammen med salt og det blandes rigtigt godt.

Riv eller hak løget.

Mel, løg, kold mælk og æg blandes i kødet og der krydderes med peber.

Lad farsen hvile i køleskab i mindst en time.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s