Andebryst stegt på pande


Gør dit andebryst klar til stegning på panden og få et flot rosa stegt eksemplar ud af det.

  • 1 stk berberi andebryst
  • Fedtstof til at stege i
  • Salt og peber

Klargøring: Kød side – fjern sener og hinder.
Skind side – fjern overskydende fjer og rids skindet i harlekin tern. Skær ikke ned i kødet.

Varm panden op, den skal være hed. Brun skindsiden først – skru en anelse ned. Der behøves ikke fedtstof — det smelter af fra brystet. Når skindet er blevet gylden krydders det med salt og peber. Vend brystet om og steg med kødsiden ned af — skru lidt ned for varmen. Vend kødet min. 2 gange undervejs

Stege tid 15-20 min.
Kerne temperatur 54-55 grader.
Hviletid ca. 10 min.

Anrettes ved at skære skrå og tynd skiver.

3 responses to “Andebryst stegt på pande

  1. Tak for en god video. Hvordan laver man sovsen til? Han nævner at man kan bruge panden – hvad er fremgangsmåden? 🙂

  2. Det kan man bare google, og så søge efter “hvordan laves en andesovs”
    Der kommer rigtig mange frem, så er det bare og vælge.
    Kan selv anbefale at komme en smule fløde i, der er jo jul 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s