Ravioli


Ravioli serveret enkelt og lækkert med salvie. Retten er til 1 person til forret. Der beregnes ca. 4-6 ravioli til en forret.

  • 4-6 stk Færdiglavet ravioli
  • 4-5 stk Salvie blade
  • Smør og oliven olie til stegning
  • Parmesan til pynt

Pinjekernerne tør ristes forsigtigt på varm pande – lad dem køle af.

Riv parmesanosten.

Basilikum, pinejekerner, hvidløg og olie blendes og det køres godt igennem. Konsistensen skal være lind. Kom parmesan i og smag til med salt. Hvis den er for tyk kan der tilsættes lid mere olie. For at beholde den flotte grønne farve kan man blande lidt bredbladet persille i.

Vært Mikele Volpi, Restaurant San Giovanni

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s