Torsk er en rundfisk og det er absolut den nemmest fisk at have med at gøre når den skal renses og klargøres — se her hvordan.
1 stk friskfanget torsk
Tjek at fiske er frisk. Øjnene skal være klare og gællerne røde. Fisken skal dufte af hav — ikke fisk. Se i øvrigt indslag om fisk og kvalitet.
Find det bløde punkt lige bag hovedet — skær det af med en savtakket kniv. Rejs finnerne op og klip dem alle af — det er lettest at klippe modsat den vej de folder ud. Skær halefinnen af. Under rindende vand renses fisken — bruge skaftet af en ske og skrab alle blodrester ud. Træk det sorte lag af.
Skær torsken i skiver på ca. 3-4 cm skær bug stykket af – der er ben i.
Husk god hygiejne og vask alle redskaber og skærebræt grundigt.
Råvare er leveret af Skagenfood.dk
Opskrift er udarbejdet af Tonny Kristensen, Restaurant Snerlen
Amazing blog! Is your theme custom made or did
you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make
my blog jump out. Please let me know where you got
your theme. Thanks