Lær om øl: belgiske typer


Brygmesteren introducere dig til 3 forskellige belgiske øl typer- så er du klædt på til næste gang du står i øl afdelingen.

Stærk Ale. Lavet på belgisk malt og gær med smag af kardemomme og koriander. Flot gylden farve og 6.5% alkohol. God øl til krydret retter.

Doubbel. Flot mørk gylden øl lavet på ristet malt kraftig i smagen med 7.5% alkohol. Står godt til en god bøf eller sammenkogte retter.

Trippel. Gæret 2 gange og en tredje gang i flasken. Holder 11.5% alkohol og kan godt erstatte vin og står godt til oste.

Åben dem hæld dem op og nyd til en god frokost eller middag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s