Pasta med fire oste

Er du til ost? Så er denne pastaret noget du skal prøve. Nem at lave men absolut ikke til den slanke side.

  • 600g Frisk pasta
  • 1 dl Fløde
  • 25g Gorgonzola
  • 25g Parmesan
  • 25g Mascarpone
  • 25g Ricotta

Kom pasta i det kogende vand.

Kom fløden i en jævn varm pande. Tilsæt gorgonzola og mascarpone med det samme og lad det smelte sammen i fløden. Her efter tilsættes ricotta under omrøring – lad den smelte og kom til sidst parmesan i – krydder med peber. Når det hele er smeltet tager du den færdigkogte pasta direkte fra gryden og blander i saucen og den er klar til servering.

0 kommentarer til “Pasta med fire oste”

    1. Til Martin,

      Det korte svar er nej. Desuden står det mig lidt uklart hvor du ville bruge det – ost og det vand der hænger ved pastaen er ingredienserne, ikke andet.

      Jimmi Jacobsen
      Redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *