Kylling salat


En lækker kyllingesalat til frokostbordet – let at lave og med masser af smag. Server den med sprødstegt bacon. Se først video: Grunddressing til skinke og hønsesalat

  • 1 stk Kyllingebryst – eller rester fra i går
  • 1 spsk Asparges snitter
  • 1 spsk Champignon
  • 2 spsk Grunddressing

Kyllingebrystet koges i vand ca. 20 min til det er mørt. Lad det afkøle. Alternativt bruges resterne af den kylling du spiste i går.

Champignonerne renses og skæres i skiver. Steg dem gyldne på en pande.

Grunddressing, aspargessnitter og stegte champignon blandes i skål.

Kyllingekød skæres i små tern og blandes i dressingen.

Bacon, karry, estragon og ananas er gode alternativer til at gøre kyllingsalaten ekstra lækker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s