Er du til ost? Så er denne pastaret noget du skal prøve. Nem at lave men absolut ikke til den slanke side.
- 600g Frisk pasta
- 1 dl Fløde
- 25g Gorgonzola
- 25g Parmesan
- 25g Mascarpone
- 25g Ricotta
Kom pasta i det kogende vand.
Kom fløden i en jævn varm pande. Tilsæt gorgonzola og mascarpone med det samme og lad det smelte sammen i fløden. Her efter tilsættes ricotta under omrøring – lad den smelte og kom til sidst parmesan i – krydder med peber. Når det hele er smeltet tager du den færdigkogte pasta direkte fra gryden og blander i saucen og den er klar til servering.
Hej Mikéle, kan man godt bruge bouillon til ostesaucen til pastaretten?
Hilsen Martin
Til Martin,
Det korte svar er nej. Desuden står det mig lidt uklart hvor du ville bruge det – ost og det vand der hænger ved pastaen er ingredienserne, ikke andet.
Jimmi Jacobsen
Redaktør
Jeg vil gerne lave sund mad nogen gange, så derfor bruger jeg bouillon.
Hilsen Martin