Traditionel julesalat


Julesalat er måske det mest enkle tilbehør du kan lave til din julemiddag.

1 stk Julesalat (Endivie)
1 stk Appelsin

Tag de yderste kedelige blade af julesalaten og skær stokken af. Skil salathovedet ad og vask bladene. Tør dem og anret bladene på et fad.

Skær skrællen af appelsinen med en skarp kniv. Sørg for at alt de hvid på appelsinen kommer af. Skær fileterne ud af appelsinen. Anret fileterne på julesalatbladene og pres saften af resten af appelsinen ud over fadet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s