Ande fond


Til and hører altså en god sovs. Den bliver helt klart bedst, når den er lavet på en god kraftig andefond. Se her hvordan man gør.

  • 2-3 stk Indmad fra anden. Vingespidser og hals
  • 1-2 stk Porre top
  • 1-2 stk Løg
  • 1 dusk Gulerødder
  • Persille stængler
  • Vand

Smelt margarine i en gryde. Brune indmad, hals, vingespidser af i fedtstoffet indtil det har taget godt med farve.

Kom grøntsagerne i gryden og brun dem med i nogle minutter. Brug de grøntsager du har ved hånden.

Hældt vand på til det lige dækker. Bring gryden til kogepunktet. Skru ned og lad det simrer i 2-3 timer under låg. Kig til den en gang i mellem.

Hæld fonden igennem en si og den er klar til at lave lækker sovs af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s