Efterårsfyld til and og gås


Et alternativ til det traditionelle fyld til gåsen og anden — inspirerede af efteråret.

  • 3-4 kviste Timian
  • 1 håndfuld Persille
  • 3-4 fed Hvidløg
  • 3-4 stk Løg
  • 3-4 stk Madæbler
  • ½ dl Olie

Løg og æbler skrælles og skæres i både. Skyl og hak persille groft. Hvidløg pilles og hakkes groft. Mængden tilpasses til fuglens størrelse.

Bladene plukkes af timian og det hele blandes med olie i en skål.

Blandingen kommes ind i fuglen.

One response to “Efterårsfyld til and og gås

  1. Pingback: Traditionel fyld til and og gås | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s