Fyld til stegt gås


Her er et lidt anderledes fyld til stegt gås, som giver ekstra god smag til fuglen.

150g Svesker
150g Tranebær
3 stk Usprøjtet appelsin

Hvis sveskerne er med sten, udblødes de over natten og stenene tages ud.

Svesker og tranebær kommes i en skål sammen med revet skal fra 2 appelsiner. Husk ikke at rive ned i det hvide — det giver en bitter smag.

Skrællen skæres af alle 3 appelsiner og de skæres i små stykker og de blandes i svesker og tranebærrene.

Rens gåsen og fyld fyldet ind i skroget.

Se også hvordan du steger en gås

4 responses to “Fyld til stegt gås

  1. Pingback: Gås – sådan skære du den ud | Madhjælp·

  2. Pingback: Gås – sådan steger du den helt perfekt | Madhjælp·

  3. Pingback: Gås – tjek kvaliteten | Madhjælp·

  4. Pingback: Gås – sådan skærer du den ud | Madhjælp·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s